Onze ambitie is breed en maatschappelijk.

Juist nu is er een groot verlangen naar mooier, leuker en spannender als het om leven en werken gaat.

Onze belofte is dat wij bedrijven en particulieren de relevante informatie, voorbeelden en verbindingen bieden om aan dat verlangen gehoor te geven.

 

Onze dienstverlening is gratis voor:

Alle particulieren, ondernemers, familiebedrijven, familiestichtingen, vestigingen van buitenlandse bedrijven en beursgenoteerde bedrijven in Brabant.

Onafhankelijk en zonder winstoogmerk

Wij hebben geen financieel of persoonlijk belang bij de kunstenaars en instellingen die wij voorstellen aan bedrijven en particulieren.

Wanneer bedrijven en particulieren besluiten om als afnemer, opdrachtgevers en/of financier bij een (kunst)project betrokken te willen zijn, is dat vanzelfsprekend voor hun eigen rekening.

Wij kunnen adviseren over te maken (prijs)afspraken en over de toepasselijke vormen en voorwaarden voor de vastlegging. Wij zijn echter nooit zelf de betalende en/of ontvangende partij en hebben geen uitvoerende verantwoordelijkheden bij dergelijke overeenkomsten.

Onze ambitie is breed en maatschappelijk.

Onze aanpak is simpel en persoonlijk:

  • Wij luisteren naar de individuele ambities en verlangens van bedrijven en particulieren in Brabant.
  • Wij leggen verbindingen met kunstenaars en instellingen die in die specifieke ambities en verlangens kunnen voorzien.
  • Wij bieden particulieren en bedrijven informatie, (persoonlijk) advies en begeleiding om tot succesvolle uitwisselingen te komen.

Een afspraak plannen of een specifieke vraag voorleggen kan eenvoudig via email of telefoon. Wij zijn telefonisch goed bereikbaar tijdens kantooruren en vragen per mail worden binnen 1 werkdag beantwoord.